Ons verhaal

Waar ambacht en passie samenkomen

Bij Assensus Distilleerderij, gevestigd in het charmante Assent, Bekkevoort, richten we ons  op het maken van hoogwaardige ambachtelijke gedistilleerde dranken.  Onze passie voor vakmanschap begon in 2018, en sinds 2019 produceren we met trots een exclusieve selectie van ambachtelijke distillaten in kleinere oplagen.

Onze Missie:
Ambachtelijkheid en Kwaliteit

Onze missie is helder: we streven ernaar om authentieke distillaten van hoge kwaliteit te creëren, vakkundig gemaakt met lokale producten die onze prachtige omgeving te bieden heeft. Als geen ander geloven wij dat het ware genot van een drank schuilt in de zorg, liefde en expertise waarmee het wordt geproduceerd. Het is onze passie om dit genot te delen met fijnproevers en liefhebbers van over de hele wereld.

Onze producten

Stap in de wereld van ongeëvenaarde smaken en ambachtelijk vakmanschap bij Assensus. Elke fles vertelt een uniek verhaal, doordrenkt met passie en zorgvuldigheid. Ervaar de ware essentie van onze distilleerderij.

Een reis door onze distilleerderij

Bij Assensus Distilleerderij nodigen we je uit om mee te reizen op een opwindende ontdekkingsreis. Met een scala aan heerlijke distillaten, waaronder onze unieke gins, whisky en toekomstige creaties, heeft elke fles zijn eigen verhaal en karakter.

Lokale trots, wereldwijde vreugde

Als een lokale distilleerderij zijn we er trots op dat we de lokale economie stimuleren door voornamelijk met lokale producten te werken. Dit betekent niet alleen dat we kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit ingrediënten, maar ook dat we onze ecologische voetafdruk minimaliseren door transportkosten laag te houden.

Onze gepassioneerde distillateurs

Twee creatieve gepassioneerde distillateurs, elk met hun erkende certificaten als distillatie-experts, staan hier aan het roer. We omarmen een prachtige mix van eigen recepten en innovatieve experimenten, wat resulteert in verfijnde smaken die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen betoveren.

Ons verschil: authentieke ervaringen

We zijn niet zomaar een doorsnee distilleerderij; we zijn een toegewijd team dat zich toelegt op het leveren van authentieke ervaringen. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarbij we de nadruk leggen op het produceren van ambachtelijke gedistilleerde dranken van ongeëvenaarde uitzonderlijke kwaliteit.

Bezoek onze

Webshop

Ontdek en geniet nu van onze ambachtelijk gedistilleerde meesterwerken. Bezoek onze betoverende webshop en proef de passie achter elke verfijnde smaak. Begin jouw genotvolle reis vandaag!